Online: Grundkurs i presentinslagning

Lär dig att slå in varje present perfekt! Onlinekurs för grundläggande presentinslagning är för dig som vill förbättra dina färdigheter inom paket- och presentinslagning. Du får lära dig grundläggande tekniker och metoder för att göra dina presenter ännu mer exklusiva och personliga.

Kursen är för dig som vill få nycklarna till att göra presentinslagningen snygg varje gång, oavsett om du är nybörjare eller älskar att lägga tid på att pyssla med dina presenter.

I onlinekursen får du lära dig

  • grundläggande tekniker för perfekt presentinslagning – varje gång!
  • beräkna presentpapper så du slipper slösa på onödigt papper
  • olika materialval
  • hur du knyter den ultimata rosetten
  • olika användningsområden för silkespapper
  • ett par unika och vackra, men framförallt enkla presentinslagningar för olika tillfällen

Sammanlagt får du tillgång till 60 minuter videomaterial fördelat på 14 avsnitt som du kan se var som helst, och när som helst det passar dig.
Efter att du har köpt kursen har du tillgång till materialet för all framtid så att du hela tiden kan komma tillbaka och titta om och om igen.

Kursen ger dig all grundläggande information du behöver för smart presentinslagning, på ett strukturerat och organiserat sätt. Den är ett perfekt sätt att få utlopp för din kreativitet och du får med dig nya idéer för att göra dina presenter mer personliga och unika. Med min onlinekurs får du alla de tips och knep du behöver för att lyckas med den perfekta inslagningen.

 

Psst… Ett tips! Kursen är också perfekt som present till någon som gillar kreativitet och vackra inslagningar 😉

399 kr

Varukorg