Paket & presenter på möhippan

Slå er ner med ett glas bubbel och lär er alla smarta tips för en vacker och unik presentinslagning.

Presentinslagning - en kreativ aktivitet tillsammans

En möhippa (eller svensexa också för den delen) måste inte innebär fysiska utmaningar eller pinsamma tävlingar. Att slå in paket och presenter tillsammans är en lugn och kreativ aktivitet som passa alla. Ni får lära er alla små enkla knep för att göra en presentinslagning exklusiv och speciell. 

Why Choose Us?

Focus On Getting Our Jobs Done

Mauris blandit aliquet elit, eget tincidunt nibh pulvinar a. Curabitur arcu erat, accumsan id imperdiet et, porttitor at sem. Proin eget tortor risus. Vivamus suscipit tortor eget felis porttitor volutpat.

Tid

Två timmar är oftast lagom för en workshop i presdentinslagning. Upplägget kan såklart justeras för att passa just ert schema för möhippedagen.

Lokal

I mysig hemmamiljö kan jag erbjuda workshop för upp till fem personer. Det är också möjligt att ordna så jag kan kommer hem till er. För fler deltagare kan vi titta på lösningar tillsammans.

Lär er alla små knep

Workshop efter era önskemål

Det vanligaste upplägget för mina workshops i presentinslagning är kort genomgång och sen rakt in på att slå in 2-3 olika sorters presenter. På vägen guidar och hjälper jag er för att få perfekta inslagningar. Ett färdigt koncept där ni bara slår er ner och pysslar tillsammans!

Men kanske vill ni använda er av färger utvalda för bröllopet, slå in en specifik present eller fokusera på unika inslagningar? Inga problem. Jag kan anpassa och justera innehåll och tid på aktiviteten helt efter era önskemål och schemat för möhippan. 

 

Vad kostar det?

Ett standardupplägg för en tvåtimmars workshop med fem deltagare kostar ca 495 kr/person. Då ingår allt material samt festligare tilltugg och dricka.

Kontakta mig för mer info om upplägg och pris för just er möhippa.

Kurser i presentinslagning